Η συστηματική προσπάθεια των στελεχών και των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ να σαμποτάρουν τον αγώνα των Ελλήνων εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού, όσο και στο εξωτερικό που βάλλουν ακατάπαυστα κατά της Ελλάδος, είτε με διασπορά ψευδών ειδήσεων, είτε με την αποδοχή και τη διάδοση της προπαγάνδας, είτε με την συκοφάντηση της χώρας συνεχίζεται καθημερινά.

Σήμερα σειρά πήρε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα την ώρα που τα πηγαίνει τόσο άσχημα αναφορικώς με την πανδημία του κορονοϊού.

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία:

Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο: «Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα, τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία».

Βέβαια, θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς, εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία.

Ο Πέτρος Κόκκαλης δήλωσε:

«Νομίζω ότι το ζήτημα της διαφορετικής προσέγγισης της σχέσης του τουρισμού με τη δημόσια υγεία, όσον αφορά την καταγραφή των επιδημιολογικών χαρακτηριστικών, την ύπαρξη τοπικών υποδομών στήριξης, την σύνδεση αν θέλετε της υγιεινής με την αειφορία και βεβαίως και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης εις τον τόπον, διότι δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους ανθρώπους να έρθουν εδώ την ώρα που είμαστε σε αυτή τη θέση που είμαστε όσον αφορά την πανδημία.» «Με συγχωρείτε που το λέω αλλά δυστυχώς είναι έτσι».

Δείτε το video:

-> Ακολουθήστε το GreekNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο:

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ